İletişim için Mail Atabilirsiniz
==>adyghe-kizi01@hotmail.com <==

19 Ekim 2010 Salı

Su Gibi Gözler Çamurdan Eller

Photobucket

Bu yazın makyaj modasına doğanın tonları hakim.Mercan pembesi, su yeşili ve çamur rengi. Evet, bildiğiniz çamurun renginde ojeler bu yılın trendi!

Yaz bir türlü gelmese de ara ara açan güneş tenimizi hafifçe bronzlaştırdı. Bu senenin makyaj trendi bu bronzluğu vurgulayıp öne çıkartıyor. Yanaklarda ve dudaklarda mercan pembeleri, gözlerde ise su yeşilinin tonları kullanılıyor. Şakaklara ve elmacık kemiklerinin altına uygulanan sedefli ürünlerle yüz hatları belirginleştiriliyor.
Canlı ve taze bakışlar için siyah ya da kahverengi göz kaleminizi farınızın altına uygulayın, üzerine süreceğiniz farla kalemin etkisini yumuşatın.
Rimel yine bol bol kullanılıyor.
Dudaklarınızı daha dolgun göstermek için alt dudağınızın ortasına parlatıcı veya sedefli açık renk bir far uygulayın.
Bu sene tırnaklarda ise çamur rengi moda. Chanel'in 505 numaralı ojesi en gözde tonlardan. Başta Sephora olmak üzere pek çok markada yılın bu moda rengini daha uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.
Bu güneş koruyucusu farklı
Benev'in güneşten koruyucu ürününün saf titanium dioxide'den oluştuğu bu nedenle güneş ışınlarına karşı koruma sağlarken ölü derinin altına geçmediği için risk içermediği iddia ediliyor. Bu üründe parfüm de dahil başka hiçbir madde olmadığı da belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder