İletişim için Mail Atabilirsiniz
==>adyghe-kizi01@hotmail.com <==

19 Ekim 2010 Salı

2010 Yazının Güzellik Trendleri

Photobucket


Her yeni sezonda sadece moda değil, güzellik trendleri de değişiyor. 2010 yazının güzellik trendleri ise bizi yepyeni akımlarla tanıştırıyor.

Mor oje, sadece göz altına çekilen mavi kalem ve solgun renkteki rujlar bu trendlerden birkaçı...
SEKSİ GÜLÜŞLER
1 DUDAKLAR SOLUYOR
Bu yazın en büyük trendlerinden biri dudağa hiçbir şey sürülmemiş gibi duran solgun renkteki rujlar. Sosyetik güzel Kim Kardashian'ın sık sık kullandığı bu tondaki bir ruju sürerseniz, kirpiklerinize bol bol maskara uygulamayı ihmal etmeyin.
2 KIRMIZI RUJ YENİLENDİ
Klasik kırmızı rujları, yaz bittikten sonra kullanmaya devam edebilirsiniz. Çünkü bu yaz dudaklarınızı; oyuncu Ashley Greene gibi karpuz kırmızısı rujlarla renklendireceksiniz. Yanaklarınıza süreceğiniz hafif pempe tonundaki allık da, cildinizi canlandıracak ve yaz günlerinde daha da güzel gözükmenizi sağlayacak.
BÜYÜLEYİCİ GÖZLER
3 TERSİNE KALEM
Stil ikonu Rihanna yeni bir güzellik trendine imza attı: Sadece göz altına renkli bir kalem çekmek! Bu işlem, gözün şeklini ve rengini iyice ortaya çıkarıyor. Göz kaleminin bulaşmasını ve akmasını önlemek için suya dayanıklı bir kalem kullanmanızı tavsiye ederiz.
4 YENİ MAVİ
Göz rengini en çok mavi kalem ortaya çıkarıyor. Kate Beckinsale de, gözlerini bu yöntemle belirgin kılıyor. Yalnız, göz altınıza mavi kalem çekmeden önce gri bir farla baz oluşturun.
TIRNAKLARA YENİ RENK
5 MORARMA ZAMANI
Geçen yaz herkes tırnağına pembe oje sürmüştü. Bu yaz ise pembenin yerini lila ve mor aldı! Rachel Bilson gibi Hollwood yıldızlarının severek uyguladığı bu trend için bir ipucu verelim: Açık tonlardaki mor oje; açık tenlilere, koyu tonlarda bir mor ise kumrallara ve esmerlere yakışıyor.
TOPLU SAÇLAR
6 DAĞINIK TOPUZLAR GERİ DÖNDÜ
New York Moda Haftası, bu yaz saçlarımızı bol bol dağınık topuz yapacağımızı gözler önüne serdi. Oyuncu Leighton Meester da, yüzünün güzelliğini ortaya çıkaran ve görünüşünü yumuşatan bu saç modelini çok severek uyguluyor.
7 BİR YANA YATIRIN
Saçlarınıza klasik bir görünüm vermek istiyorsanız, onları Natalie Portman gibi bir yana yatırarak toplayın. Ama bu arada öndeki bir tutamı kulaklarınızın üstüne bırakmayı da ihmal etmeyin.
MODERN MODELLER
8 ASİMETRİK TARAYIN
Dağınık dalgalar, resmi davetler için biraz fazla spor durabilir. Ama Sarah Jessica Parker gibi, saçınızın bir tarafını tokalar yardımıyla kulaklarınızın üstüne doğru toplarsanız, çok daha havalı bir görünüme kavuşabilirsiniz.
9 YARIM TOPLAYIN
2010 yazında; yapması son derece basit, gündüz de gece de rahatlıkla kullanabileceğiniz saç modelleri moda. Lo Bosworth'ün yaptığı gibi saçı yarım toplamak da bu trendlerden biri.
10 Eva Longoria Parker gibi saçlara farklı tonlarda gölge attırmak bu yaz çok moda.

Kaynak: Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder