İletişim için Mail Atabilirsiniz
==>adyghe-kizi01@hotmail.com <==

19 Ekim 2010 Salı

Collezione 2010 İlkbahar Bayan Koleksiyonu

Photobucket
Collezione renk cümbüşünü andıran yeni sezon bayan koleksiyonuyla yine gençcanlı ve dinamik..

Günlük giyim tarzlarına ağırlık veren Collezione'un 2010 İlkbahar koleksiyonu canlıve rengarenk ürünlerle öne çıkıyor.  Rahat kombinlenen fonksiyonel ürünlerle yine genç ve trendy bir çizgi yakalamayı amaçlayan 2010 İlkbahar koleksiyonuürün çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor.

Koleksiyonda yer alan üst grup ürünlere baktığımızda; uzun kollu ve kısa kollu baskılı ve çizgili tişörtleri, yine uzun kollu ve kısa kollu hazırlanmış trikoları, tunik gömlekleri, cıvıl cıvıl renkleriyle montları ve son dönemlerin hit parçası yelekleri görüyoruz. Modeller modern olduğu kadar nostalji de kokuyor. Gömleklerde ekose desen modası devam ediyor.
Photobucket
Bahar mevsiminde elbiseler, kadınların gardrobunda vazgeçilmezdir. Collezione'un yeni sezon koleksiyonunda hem kısa hem de bileklere kadar uzanan elbiseler görmek mümkün. Elbiseler de koleksiyonun geneli gibi rengarenk. Elbiselerde çiçekli desenler, karışık geometrik desenler ve nostaljik şal deseni hakim.
Photobucket
Pantolonlarda hem dar kesimler hem de oldukça bol kesimler kullanılmış. Bu da koleksiyonun nostaljik yanlarından biri. Kumaş pantolonlarda cıvıl cıvıl renklerin yanı sıra toprak tonları da ağırlıkla kullanılmış. Bol pantolonları uzun tuniklerle kombinleyerek şık bir görüntü yaratabilirsiniz. Tabii bu görüntüyü tamamlayan kemerleri de unutmamanız gerek..
Photobucket
Collezione 2010 İlkbahar koleksiyonu'nda olmazsa olmaz parçalardan biri  de jean pantolonlar..
Renk renk desen desen tişörtler bu bahar yine jeanlerle kombinleniyor. Bu sezon skinny jeanler moda! Alt grupta yer alan bir diğer ürün olan etekler ise adeta baharı simgeliyor. Collezione çiçekli eteklerle bahar çiçeklerini gardrobunuza taşıyor. 

Photobucket

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder