İletişim için Mail Atabilirsiniz
==>adyghe-kizi01@hotmail.com <==

27 Kasım 2010 Cumartesi

Madamiko kampanya sonucumuz...

Arkadaşlar 59 başarılı katılım arasından çekilişi yaptım..


Kazanan arkadaşlar: nuray uzunc ,  muhammed, aslının penceresi...
Tebrik ediyorum ve bilgilerini tugba_ciftci@hotmail.com.tr adresine bekliyorum...

25 Kasım 2010 Perşembe

Bundesign talihlisi...

38 Katılım olmuş arkadaşlar, random ile çekiliş yaptım..ilk videom  :)

Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum ve en kısa sürede tugba_ciftci@hotmail.com.tr adresine bilgiilerini bekliyorum.!!!


Fırsat diyarından müthiş fırsatlarrr :)


Yeni firmamız firsatdiyari.com ... Sitedeki ürünlerin hepsi birbirinden güzel.Uygun fiyatlı bir çok ürünü bulabilirsiniz..
Ayrıca siteden alacağınız hiçbir ürüne kargo ücreti ödemiyorsunuz.
Sizin için seçtiğim birkaç ürünün görsellerini  de paylaşmak istiyorum :)



İLKELERİMİZ ARASINDA KALİTELİ ÜRÜNLERİ EN UYGUN FİYATLARLA TÜKETİCİYİ BULUŞTURMAK,MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ,GÜVENİLİRLİK,HIZLI SERVİS VE SÜREKLİ YENİLİK SUNMAKTIR.

Kampanyamıza gelirsek...Sizin sahip olacağınız ürünümüz...
 Ürün özellikleri
*****Silikonlu porselen pişirici için mikrodalga ve bulaşık makinesi koruması.
****Silikonlu porselen pişirici içi fırın koruması 200 cc altındadır.
***Silikonlu pişirici için derin dondurucu sıcaklığı -20 cc derecenin üstündedir.
**Porselen pişirici fırın üstü kullanım için uygun değildir.
*Porselen pişiricinin iç haznesi 16 cm çapındadır.
Bu güzel ürüne sahip olmak için kampanya şartlarımız :)
-İzleyicim olmanız..
-Firmamızın sitesine üye olup 1 ürüne yorum bırakmanız.. Buyrun...
-Facebook gurubuna katılmanız ve önermeniz Buyrun...
-Kampanyayı face yada blog hesabınızda duyurup ilgili linkleri bu sayfanın postuna yorum olarak bırakmanız. (ad,soyad ve mail adresiniz ile)
Kampanyamız 25 Aralık gecesi son bulacaktır ve kargo değerli firmamıza aittir..
Hepinize bol şans :):)

19 Kasım 2010 Cuma

aktifbebek.com&adige01 İşbirliği İle Toplam 24 Kişiyeee...





Bu kez firmamız aktifbebek.com...Sitemizde anne bebek ürünlerine dair bir çok ürünü bir arada bulabilirsiniz.Yatak,beşik,anne bakım ürünleri,mama sandalyeleri,bebek odası süsleri..Kısaca cıvıl cıvıl bir site ve güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir firma.Özellikle birebir iletişimi gerçekten kuvvetli..

Fİrmamız hakkında biraz bilgi sahibi olacak olursak ;
4 senedir anne ve bebek ihtiyaçlarına yönelik ürünlerin satış ve pazarlanması faaliyetlinde uzmanlaştık.
Anne ve Bebeklerin gerçek ihtiyaçları için kaliteli, sağlıklı ve her bütçeye uygun ürünleri sunarken, değerlerimizin de korunması gerektiğinin farkındayız. Bu doğrultuda müşterilerimizin gerçek ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetler sunuyoruz. Alanında uzman personel ve markalarla çalışıyoruz.
Koşulsuz müşteri memnuniyeti amacımıza ulaşmak adına, ürünlerimizin hepsini doğrudan üretici firmalar yada ihtalatçılatlardan temin etmekteyiz. Bu sayede tüm ürün ve hizmetlerimiz eksiksiz bir garanti sürecinde sunulmaktadır. Faaliyetlerimizi Türkiye genelinde internet aracılığıyla gerçekleştiriyoruz.
Bebek ihtiyaçlarını en ekonomik fiyatlarla ve Türkiye'nin en hızlı sevkiyat ağıyla biz karşılıyoruz.
Bir vizyonumuz var...: TÜRKİYE'DEKİ HER BEBEĞE ÜRÜNLERİMİZLE "24 SAAT İÇİNDE" ULAŞABİLMEK.
Çünkü bebekleri çok seviyoruz.

Siteden benim beğendiğim ürünlere de birkaç örnek vermek istiyorum.

 Size göndereceğimiz ürünler...
Humana İyi Geceler Bitki Çayı 200gr
  • 1. haftadan itibaren bebekler, çocuklar ve erişkinler için lezzetli bir susuzluk gidericidir. İçerisinde bulunan Melisa, Ebegümeci, Ihlamur ve Kekik bitkileri sayesinde Uyku problemleri için son derece etkili ve ideal bir çaydır.
  • Humana İyi Geceler Çayı uyku verici (sedatif) etkisinin yanında, sakinleştirici, rahatlatıcı ve yatıştırıcı özelliklere de sahiptir. Bebekler çocuklar ve yetişkinlerin uyku sorunlarının giderilmesinde güvenle kullanılır.
  • % 100 doğal olup boya maddesi, katkı maddesi ve suni aroma içermez. İçerisindeki bitkiler AB Gıda Tüzüğü ve Alman Gıda Kodeksine uygundur.
  • Bilinen hiçbir yan etkisi yoktur. Çok uzun süre kullanımlarda bile intolerans veya istenmeyen yan etkilere rastlanmamıştır. Granül şeklindedir hazırlanışı çok kolaydır. Şeker ilavesine gerek yoktur.
  • Hazırlanışı : Bebeklerde ; 100 ml kaynamış ılımış suya tepeleme 1 tatlı kaşığı yaklaşık (3,75gr) Humana İyi Geceler Çayı ilave edilerek hazırlanır. 1. haftasını dolduran bebeklere birkaç defaya bölünerek günde toplam 100 ml içirilebilir. Yetişkinler için; 200 ml yani bir su bardağı suya tepeleme 2 tatlı kaşığı Humana İyi Geceler Çayı ilave edilerek karıştırılır ve isteğe bağlı olarak sıcak, soğuk veya ılık içilebilir.
  • Kontrendikasyonları ; Humana İyi Geceler Çayı süt şekeri (laktoz) içerir ve bu nedenle laktoz intoleransı görülen bebekler için uygun değildir.
 Veee...
Sevi Bebe Poliuretan Kücük Havlu Önlük
 Bu ürünlerden tammm 24 kişiye gönderiyor firmamız..
Kampanya şartlarımız...
*İzleyicim olmanız...
*Firmamızın facebook hayran sayfasını beğenmeniz TIK TIK
*Beğendiğiniz 2 ürünü facenizde paylaşmanız
*Kampanyayı duyurmanız
Yorum kısmına ad,soyad ve paylaşım linkleriniz ve tabiki mail adreslerinizi bırakmanız...
Kampanyamız 8 Aralık 2010 tarihinde sona erecek ve çekiliş yapılacaktır.Kargo talihliye aittir. (4.90tl)



İşte Çişmatik ürünümüzü kazanan şanslı kişiler:)

Bir kampanyamızın daha sonucunu sizlerle paylaşıyorum..bütün katılımlar başarılıydı bukez :) Zevkle yürüttüğüm bir kampanyaydı benim için,tüm katılanlara teşekkürler ve kazananlara tebrkler :)


İşte kazananlar!!!
özlemin güncesi
ereknur
jasmin
emel
nilgün çetin

Bilgilerinizi tugba_ciftci@hotmail.com.tr adresine bekliyorum arkadaşlar...

11 Kasım 2010 Perşembe

Abartmıyoruz Çok Kabartıyoruz!!! ( Yuva Maya)


 Firmamız hakkında biraz genel bilgi sahibi olalım :

1987 yılında kurulan Özmaya Sanayi A.Ş. ilk olarak 12 Temmuz 1988 yılında Ceyhan (Adana) Fabrikası'nda, fırıncılar için yaş maya üretimine başladı. Faaliyetinin başından beri Özmaya, ürettiği ürünün kalitesi, farklılığı, fiziksel ve kimyasal yapısı ve uygun koşullarda muhafazası ile çok iyi tanındı. Özmaya ürünleri, kalitesi ve dinamik dağıtım ağı ile Türkiye'nin tüm şehirlerindeki fırıncılar tarafından çok çabuk kabul gördü. Ocak 1992 yılında Lesaffre Grup'u, Özmaya Sanayi A.Ş.'nin (Ceyhan) %100 hissesine sahip olduktan sonra, Ağustos 1992 yılında da Amasya'da kurulu Safmaya Sanayi A.Ş.'nin %100 hissesini satın aldı. Safmaya da gösterdiği sürekli iyileşme sayesinde hem yurtiçinde hem de yurtdışında çok hızlı kabul gördü. Her iki fabrika da, ticari ve teknik prosedürler konusunda Lesaffre standartlarına uygun prosesleri anında uygulamaya başladı. 1994 yılında çok büyük yatırımlar gerçekleştirildi. İki fabrikaya da Avrupa ve Türkiye standartlarına uygun arıtma tesisleri kuruldu. Bir maya fabrikasına en iyi şekilde adapte edilmiş bu tesisler, en son teknolojiye sahiptir. 1995 yılında Amasya Fabrikası'nda ekmek katkı maddeleri üretimine, Ceyhan Fabrikası'nda ise ev tipi 42 gr Yuva Yaş Maya üretimine başlandı. 1996 yılında ise Amasya'da ilk kuru maya üretimi gerçekleştirildi. Özmaya ve Safmaya Şirketleri 2000 yılında birleştirilmiş ve birleşmeden sonraki şirketin adı Özmaya Sanayi A.Ş. olmuştur. Şirket Genel Müdürlüğü Ceyhan Fabrikası'nda çalışmaya devam etmektedir.

Ürünlerimize bir kaç örnek...
Yuva Club Üyesi olmanızın size sağlayacağı avantajlar:

Yuva Maya tarafından yapılacak bütün aktivitelerden ve kampanyalardan öncelikle siz haberdar olacak, böylelikle sunulacak sürpriz hediye ve avantajlardan yararlanabileceksiniz.
Yuvamaya websitesinde yorum yapabilecek; tariflerinizi paylaşabilecek ve diğer üyelerin tariflerini görebileceksiniz. Yuva Club dergisinde tarifleriniz yayınlanabilecek.
Yuva maya satılan satış noktalarnda uygulanacak indirim ve kampanyalardan faydalanabileceksiniz.
Yuva Club üyeliğinizi aktif olarak kullandığınızda puanlar toplayacak ve özel sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayacaksınız. Yuva Club üyesi olarak Geleneksel Yuva Maya Tarif Yarışması’na ön eleme olmaksızın katılabilecek ve ödülleri kazanma şansını yakalayacaksınız.
Özel günlerinizde Yuva maya sürpriz hediyeleri ile hatırlanacak, mutlu olacaksınız.
Tüm promosyon malzemelerinden haberdar edilecek ve edinmeniz için gereken bilgi verilecektir.
Her tür sorun ve sorularınız için Yuva Club üyelerine özel öncelik sunan 0-800-521 10 07 nolu ücretsiz danışma hattımızdan faydalanabileceksiniz.

Yuva Maya pofuduk pofuduk, lezzetli hamur işleri için mutfaktaki en büyük sırrınızdır. Mükemmel kalitesi ile hamur işlerinde en güzel sonucu almanızı sağlayarak, sevdiklerinizi eşsiz lezzetlerinize kavuşturur.

yuvama@ozmaya.com.tr
Ücretsiz Danışma Hattı : 0 800 521 10 07

Yuva Maya ' nın sitesindeki avantajları incelemek için buyrun...
http://www.yuvamaya.com.tr/urunler.aspx?yuva-aktif-100-gr





Ve işte Yuva Maya'nın facebook adresi...
http://www.facebook.com/yuvamayalezzeti







9 Kasım 2010 Salı

Sihirli Elmalar'dan 1 Kişiye 2 Sihirli Elma Hediye

Elma şekerinin tadına bakmayan var mı aramızda ? hiç sanmıyorum:) Fakat bu elmalar her zaman görmeye alışık olduğumuz türden değil. Görüntüsü bile iştah kabartmaya yetiyor zaten.
Değerli firmamızdan 1 kişiye  2 adet  hediye.
Buyrun firmamızı bir kaç örnekle tanıyalım :

Dünya Gazetesi ile DHL Express'in işbirliği ve Akbank'ın sponsorluğunda düzenlenen "İhracatın Yıldızları 2009" yarışmasının ödülleri 16/02/2010 tarihinde törenle dağıtıltı.Sihirli Elmalar olarak firmamız 2.likle ödüllendirildi.
Dünya’da Sadece Amerika’da üretilen ve yılda 100 milyon adet satılan Caramel apples ürünleri , artık Türkiye’de  ve sadece  Sihirli elmalar tarafından üretiliyor.
 Yeşil hafif ekşi grannysmith elma nefis karamel sosuna batırılıyor ardından  çikolata sosuna bulanıyor , daha sonra çeşitli şekerlemeler ve kuruyemişlerle süslenerek muhteşem lezzetlerde tam 400 çeşit elma şekeri üretiliyor. 
Sevgilinize,  beraber çekilmiş bir fotoğrafınızın olduğu bir sihirli elmayı vermek istemez misiniz ? yada ona karşı hissetiklerinizi hediye ettğiniz  elma şekerinin tam ortasında yazdığını gördüğündeki yüz ifadesi ?  “Anne seni çok seviyorum “ yada  “canım babam iyi ki varsın” yazılı bir elma şekerinin ailenizde yaratacağı sıcaklığı hissediyormusunuz? Logonuzun basılı olduğu karamelli ve çikolata kaplı bir elmanın  müşterilerinizde yaratacağı pozitif enerjiye ne demeli ?  Yadaaaaa Düğününüzde Gelin ve Damat elbiseli Sihirli Elmalar ile yaratacağınız farklılığa ve gelen hayranlık dolu bakışlara ne demeli? 
 

Şİmdi de şanslı 1 kişiye  2 adet hediye gelecek ürüne bir bakalım...
 




                              Şartlarımız :

- Sitemize üye olalım ve yorum bırakalım... http://www.sihirlielmalar.com/
-Facebook sayfamızı beğenelim ve arkadaşlarımıza önerelim http://www.facebook.com/pages/Sihirli-Elmalar/106559792716064#!/pages/Sihirli-Elmalar/106559792716064
-İzleyicim olun
-Kampanyayı duyurun (facebook yada blogdan)
-Son olarak bu postun altına ad,soyad,yorum linkini ve kampanya duyuru linkinizi yorum olarak bırakın..

Kampanyamız 24 KAsım 00'da son bulacaktır,kargo firmamıza aittir.

Fİrmamızın deyimiyle,SİHİRLİ GÜNLER :):)




5 Kasım 2010 Cuma

BOTTİ BEBEK & adige01 işbirliği ile Bebişleriniz İçin Sürpriz Hediye:)

Botti Bebek sponsorluğunda sizi harika ürünlerle tanıştırmak istiyorum:) Her anne çocuğu için en güzel olanını ister,sizde benimle aynı düşüncedeyseniz doğru adrestesiniz. bottibebek.com'da aradığınız tüm marka ve ürün çeşitlerini bulabilirsiniz.(Bebek arabaları,beslenme gereçleri,emzirme ürünleri,oto koltukları ve daha fazlası...) Ayrıca siteden birçok ürüne uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz hemde 90tl üzeri ürünlere kargo ücreti bile ödemeden :)
En önemlisi : Botti Bebek kendi markasını da yaratmış,işte bahsettiğim ürünler ;

Botti Battaniye


                                                                   
Botti Çarık Çorap

  
 Botti Hamak Beşik 


Kampanyamız 23 gün sürecek ve 27 Kasım saatler 00.00 ' ı gösterdiğinde son bulacaktır ve random.org ile çekiliş yapılarak şanslı kişi belirlenecektir. Kampanyamız sonunda kazanan talihliye Sponsorumuz olan Botti Bebek amblemli ürünlerden firmamızın seçtiği bir ürün hediye edilecektir. Kargo değerli firmamıza aittir.
Kampanya şartlarımıza gelince ; 
-izleyicim olmanız
-Sitemize üye olun (Buradan)  ve beğendiğiniz bir ürüne yorum yapın.Linkini ve üye adınızı bu postun altına yorum olarak bırakın.
-Kampanyamızı blog yada facebook hesaplarınızda  duyurun. İşte bu kadar :)
 Katılan tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum. 








 

4 Kasım 2010 Perşembe

Bayram hediyeniz Outlet34.com ' dan sizlere :):)

Her iki siteyi de biraz inceledim beyler için çok şık ürünler var. Outlet34 ve Modaistan farkı ile bunlardan birine de siz sahip olabilirsiniz.
Bir kaç görselle birlikte  firmamız hakkında biraz bilgi sahibi olalım.

Outlet34.com
Otantik Tekstil Ltd. Şti. 1997 yılından beri erkek tekstil ürünleri imalatı ve pazarlaması konusunda faaliyet göstermektedir. Türkiyede üreticiden direk tüketiciye aracısız satışta ilklerden olan firmamız, uygun fiyata kaliteli ürünleri müşterilerimize sunmayı kendisine amaç edinmiştir.
Misyonumuz; Müşterilerimizin moda ürünlere hızlı bir şekilde ulaşması ve çok kısa bir sürede bilgisayarının başından satın alabilmesini ve İster kredi kartı ile istersenseniz banka havalesi ile satın aldığınız ürünlerin anlaşmalı olan kargo firmamız (MNG Kargo) ile kapınıza 24 saat içerisinde teslim edilmesini sağlamaktır.



 Modaistan.com
Firmamız başta kravat imalatı, toptan kravat satışı  olmak üzere gömlek imalatı , toptan gömlek satışı, takım elbise atkı t-shirt toptan satışı olmak üzere  siz sayın müşterilerimize  hizmet verecegiz.
Erkek giyim olarak Sadece kravat imalatı, gömlek imalatı değil bunun yanında
Takim Elbise ; Kol Düğmesi ; Kazak ; Kemer ; Erkek Moda bulabileceğiniz bir sitedir.Milano Exclusive marka takım elbise, bayan takım, erkek takım elbise,  bulabileceğiniz en güzel sitelerden biridir; Aynı zamanda  damatlık konusunda da çok geniş bir içeriğe sahiptir.

Eveet,çekilişimiz sonunda 2 kişiye kravatt hediye ediyoruz.
Şartlarımızz :
-izleyicim olmanız
-www.outlet34.com  ve www.modaistan.com  sitelerine üye olmanız
-www.outlet34.com ' da hoşunuza giden 2 ürünü facebook duvarınızda paylaşmanız
-Kampanyamızı blog yada facebook hesaplarında duyurmanız ve bütün linkleri bu postun altına yorum olarak bırakmanız.

* Kampanyamız 18 Kasım saatler 00:00 'ı gösterdiğinde son bulacaktır. Katılan herkese bol şans diliyorum.

3 Kasım 2010 Çarşamba

Bu gece kampanya çılgınlığına kaldığımız yerden devam ediyoruz..Makdis.com & adige01 İşbirliği ile Sevva Ağrı Kremi

 
Sizleri çok özel bir ürünle daha tanıştırmak istiyorum.SEVVA AĞRI KREMİ: Zararlı kimyasallar kullanılmadan profesyonel ISO 9001 ve 2000 sertifikalı tesislerde el değmeksizin üretilmektedir!!!

BAŞLICA KULLANIM ALANLARI:
Romatizmalı bölgeler,
Yumuşak dokular
Bacaklar
Adaleler
Eklemler
Eller ve kollar
Boyun tutulmaları
Auralı Migren
Çeşitli tutulmalar
Burkulmalar
Ezilme
Kasılma
Kulunç
Kireçlenme
Kramp
Menisküs
Çarpma durumları
Masaj salonlarında

Not: Ürünümüz bir ilaç değildir ve tedavi fonksiyonu yoktur. Unutmayınız ki hiçbir harici kullanımlı ürün bütün ağrılarınızın kesin ve iyileştirici çözümü olamaz ve değildir. Bu konuda yanıltıcı iddiaları dikkate almayınız. Sevva naturel benzerleri arasında güçlü, doğal ve zengin bir formüle sahiptir.

KULLANIMI:
Haricen kullanılır. İlgili bölgeye üzerinden tamamen emilimi sağlanıncaya kadar (2-5 dakika) masaj yapılarak uygulanır. Günde iki kez ve uzun süreli kullanımı tavsiye edilir. Yaralı ve yanık bölgelerde kullanılmamalı ve göze temasından kaçınılmalıdır. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz.
UYARILAR:
Sadece haricen kullanınız. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayınız. Yaralı ve yanık bölgeye uygulamayınız. Kremin gözle teması halinde bol suyla yıkayınız.

59tl değerindeki bu ürüne sahip olmanız için yapmanız gerekenler:))
*İzleyicim olmalısınız..
*Sponsorumun sitesine (www.makdis.com) üye olmalısınız.
*Kampanyamızı , blog sahibiyseniz blogunuzda duyurmanız veya facebook duvarınızda paylaşmanız gerekmektedir..
*İsim,soyisim ile birlikte paylaşım linkinizi yorum kısmına yazmanız yeterli olacaktır..
Şartlarımız bu kadar :)
Not : Kampanyamız 14 Kasım 2010 tarihinde 00:00'da son bulacak ve kazananlar Random.org aracılığı ile çekiliş yapılarak belirlenecektir.
Kargo ücreti bu güzel ürünü kazanan talihliye aittir. (en fazla 5tl )

Yakalamak İstiyorsan Sende Katıl Bu Kampanyaya..Durma Çok Üzülürsün Sonra..İlk kampanyamızla sizlerleyiz..:)






Hayatın en güzel basamaklarını markaların o güzel ahenklerini yakalamak isteyenlerin son durağı Yakaladınyakaladın.Com 'un nacizane birlikteliğiyle ilk kampanyamıza başlıyoruz.İsteriz ki katılmayan kalmasın çekilişle ilk 3 kişi kazansın :)
Burdan Yasemin Hanım'a bir kez daha teşekkür ederim :)


İlk 3 kişinin kazanacağı LİSTEN UP Casus Kulaklığı tanıyalım:)

Duyma güçlüğü çeken kişilerde tam sonuç!

-Televizyonun sesini kısabilir ve gene de her kelimeyi duyabilirsiniz
-Evinizde yüksek sesle müzik dinlemek isteyen insanlarla baş etmenizi sağlar


-Müziğin sesi çok daha düşük olsa da müziğinizi istediğiniz kadar yüksek sesle dinleyebilirsiniz
-Çocuklar yanlarında değilken de onları kontrol etmek isteyen anne ve babalar için de idealdir

* Listen Up ile her şeyi ve her sesi bir kristal berraklığı ile duyabileceksiniz

Ve işte kampanya şartlarımız ;

*İzleyicilerim arasında olmanız..
*Sponsor firmamın sitesine üye olmanız. http://www.yakaladinyakaladin.com/
*Sponsor Firmamın facebook hayran grubuna katılmanız buyrun:)
  ve arkadaşlarınızı tavsiyede bulunmanız..
*Kampanyamızı ,  blog sahibiyseniz blogunuzda duyurmanız veya facebook duvarınızda paylaşmanız gerekmektedir..
*İsim,soyisim ile birlikte paylaşım linkinizi yorum kısmına yazmanız yeterli olacaktır..
Kampanyamız 14 Kasım 2010 tarihinde 00:00'da  son bulacak ve kazananlar Random.org aracılığı ile çekiliş yapılarak belirlenecektir.
NOT:Kargo kazanan talihliye aittir (yalnızca 3,5 tl:) )

Katılan herkese şimdiden teşekkür ederim,bol şans :))